W ostatnim czasie TopSolution miało zaszczy uczestniczyć w trakcie dni otwartych lubelskiej firmy produkującej meble – Studio93. Event odbył się z okazji 10-lecia istnienia firmy na rynku. Z tej okazji każdy chętny mógł zobaczyć jak wygląda fabryka od środka, a także dowiedzieć się z jakich narzędzi korzysta przy produkcji i projektowaniu mebli.

Studio93 na polskim rynku jest już od 2008 roku. Pan Marcin Szulc, prezes firmy, wyznaczył sobie cel, który dzięki również naszej pomocy udaje się zrealizować. Chodzi mianowicie o implementowanie do branży meblarskiej nowoczesnych technologii. W tym bez wątpienia pomaga oprogramowanie TopSolid Wood, a teraz także moduł sprzedaży internetowej Variantic, z których firma Studio93 korzysta na co dzień.

Obecnie fabryka zajmuje się produkcją mebli kuchennych, zabudowy wnękowej, mebli łazienkowych, biurowych, aptecznych oraz szaf. Wszystkie wykonywane są na indywidualne zamówienie klientów.

Zapraszamy do obejrzenia poowyższego materiału, w którym zobaczycie jak wyglądały dni otwarte w Studio93.